0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

TREĆI TRIJUMF: Katai za minimalac Zvezde protiv Kopra (FOTO)

Objavljeno: 27.01.15 u 19:00

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su i treći test meč na pripremama u Sloveniji i golom Kataija sa 1:0 savladali lokalnog prvoligaša Koper. Ovo je bio poslednji meč tima Nenada Lalatovića u ovom delu priprema. Prethodna dva meča šampion Srbije igrao je sa niželigašima i slavio –  protiv Tolmina (3:0) i Ankarana (3:1).

Utakmicu za Zvezdu počeo je sastav: Rajković, Anđelković, Lazić, Luković, Cvetković, Grujić, Savićević, Stojanović, Lazović, Gavrić i Jović.

Crveno-beli su napadali, stavrali šanse Jović, Savićević, Stojanović, Gavrić. U završnici poluvremena Zvezda je zapretila još dva puta. Prvo je Jović šutirao glavom pored gola, a potom Grujić sa više od 20 metara.M imao je i Kopar svoje šanse, rajković je bio siguran.

Novi sastav odigrao je drugo poluvreme: Kahriman, Planić, Pavićević, Mbođ, Đorđević, Kovačević, Ristić, Bosančić, Avramovski, Katai i Despotović.

Već posle dva minuta igre, Zvezda je povela. Avramovski je ubacio loptu na deset metara, a Aleksandar Katai zatresao mrežu. Pola sata pre kraja Ristić je mogao da duplira prednost, ali je njegov šut sa 25 metara zaustavila prečka.

Nastavili su da prete lalatobićevi izbarnici, uglavnom sa distance. Oprobali su šut Pavićević i Katai. Domaćin je imao šansu iz kaznenog prostora, ali je šut sa desetak metara završio iznad Kahrimanovog gola.

Pet minuta pre kraja Ristić je isključen, zbog oštrog faula na sredini terena dobio je drugi žuti karton. Minut pre kraja kahriman je dobro reagovao i sprečio izjednačenje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter