0
ATP

AO: Đoković na megdan s Milerom u borbi za 1/4 finale

Objavljeno: 26.01.15 u 08:25

Najbolji teniser planete, Novak Đoković oko 11 sati igraće sa Žilom Milerom iz Luksemburga u osmini finala Australijan opena.

Meč će biti odigran na Rod Lejver Areni posle susreta Agnješke Radvanjske i Venus Vilijams, koji počinje od 9.00 sati.

Luksemburžanin se nalazi u pravom ritmu, igrao je polufinale u Sidneju, a u Melburnu je savladao Bautista-Aguta i Iznera.

Sa druge strane, Đoković je u dosadašnjem toku turnira bez izgubljenog seta savladao Bedenea, Kuznjecova i Verdaska.

– On je na turu mnogo godina, bio je najbolji junior sveta. Ima sjajan servis, levoruk je. Mislim da će mi meč sa Verdaskom pomoći, ima sličnu igru osim servis-volej prilaska na mrežu. Ima lep slajs servis, to mu je favorit. Mučio se sa povredama poslednjih godina, ali u poslednjih šest meseci igra najbolji tenis u karijeri – kaže Đoković i nastavlja:

– Završnica u Sidneju, pa sada četvrto kolo u Melburnu uz pobede nad nekim odličnim igračima, pobediti Iznera u tri seta nikada nije lako. On je to uspeo i zato zaslužuje poštovanje. Moram da budem veoma oprezan i da dobro riterniram, to će biti jedan od ključeva – svestan je Đoković.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter