0
Evropske lige

FA KUP: Ispali Čelsi, Mančester Siti i Totenhem!

Objavljeno: 24.01.15 u 18:07

U 1/16 finala FA kupa viđeno je nekoliko šokantnih rezultata pošto su eliminisani favoriti Čelsi, Mančester Siti, Totenhem i Sautempton.

Čelsi je na svom Stamford Bridžu vodio sa 2:0 protiv Bredforda, ali su gosti na kraju slavili rezultatom 4:2 i plasirali se u osminu finala. Čelsi je poveo golovima Kejhila i Ramiresa, ali je Bredford od 41. do 90. dao čak četiri pogotka protiv favorizovanih ‘plavaca’ u čijem timu nisu bili Ivanović i Matić. 

Siti je takođe neprijatno iznenadio pred svojim navijačima, pošto je na Itihadu slavio Midlzboro sa 2:0 golovima Bemforda u 53. i Kikea u 93. minutu.

Totenhem je takođe kao domaćin izgubio od Lestera rezultatom 1:2. Domaći su poveli golom Tauzenda iz penala, ali su pobedu gostiam doneli Uljoa i Šlup.

Po Sautempton, za koji je Dušan Tadić odigrao ceo meč, bio je koban Kristal Palas (3:2), dok će Sanderlend i Fulam (0:0), kao i Preston i Šehild Junajted (1:1) morati da igraju ponovljene mečeve.

FA Kup, šesnaestina finala

Blekburn – Svonsi 3:1

Birmingem – Vest Bromvič Albion 1:2
Kardif – Reding 1:2
Čelsi – Bredford Siti 2:4
Derbi Kaunti – Česterfild 1:0
Mančester Siti – Midlsbro 0:2
Preston – Šefild Junajted 1:1
Sautempton – Kristal Palas 2:3
Sanderlend – Fulam 0:0
Totenhem – Lester 1:2
18.30h Liverpul – Bolton

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter