4
AdmiralBet ABA Liga

MOMAK KOJI OBEĆAVA: ‘Najbolji šuter na svetu’ stiže u ABA ligu! (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.15 u 12:47

Kanadski bek i rekorder razvojne NBA lige Brejdi Hejslip novo je pojačanje Igokee iz Aleksandrovca.

Ovaj sjajni šuter biće ogromno pojačanje tima Igokee, a njegov trener Dejvid Arsenault smatra ga najboljim šuterom na svetu. To potvrđuje podatak da je na prve dve utakmice ove sezone za tri poena šutirao 20/36, da bi u petom kolu postigao 13 trojki iz 20 pokušaja!

– Više od sedam milijardi ljudi živi na planeti Zemlji. Po mom mišljenju oko 500 miliona igra košarku. Od tih 500 miliona niko na svetu ne šuta bolje od Brejdija Hejslipa – rekao je Arsenault.

Momak koji je rođen 1990. godine i koga krasi sjajan šut u Aleksandrovac stiže iz razvojne NBA lige iz ekipe Rino Bighorns. Heslip je završio univerzitet Bejlor, ali prošle godine nije izabran na NBA draftu te je igrao razvojnu ligu.

Njegov menadžer Berni Li potvrdio je transfer u Igokeu.

– Osetili smo da je ova prilika previše dobra da bismo je propustili, pa smo rešili da Brejdi zaokruži svoje NBDL iskustvo i sa onim u Evropi – rekoa je Li, a prenosi sajt kluba.

Brejdi je do sada postizao 24,5 poena po utakmici, davao 5,7 trojki po nastupu, šutirajući ih sa 44,3% uspešnosti.

Igokea se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli ABA lige sa samo pet pobeda iz 18 utakmica. Sledeći meč Aleksandrovčani igraju u subotu, kada gostuju Partizanu u Pioniru.

hotsport.rs

0
0
4 Komentara
  1. Mogao je u patlidžan, da im pomogne u Evroligi….. Evrokupu…… kupu Dragana Jave Torbice??!!! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter