1
Domaći fudbal

MARKO GRUJIĆ: Hvala Parkeru na nesebičnosti (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.15 u 20:35

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u prvom kontrolnom meču na pripremama u Sloveniji Tolin 3:0, a junak Zvezdine pobede bio je mladi Marko Grujić sa dva pogotka.

– Odigrali smo jednu lepu utakmicu, na kojoj smo mnogo trčali, i pokazali puno zalaganja. Najvažnije je da se niko nije povredio jer sad najviše radimo na fizičkoj spremi. Umorni smo od trčanja tih deonica koje svakodnevno imamo, ali ovo je jako važan deo priprema za nastavak sezone. U drugom delu u Antaliji će biti vremena za rad na tehnici i taktici, kao i za uigravanje za drugi deo prvenstva – istakao je Grujić.

Strelac dva gola za crveno-bele se zahvalio i novom saigraču Džoušu Parkeru na nesebičnosti.

– I u prvom i u drugom poluvremenu smo imali dosta šansi. Protivnik je hteo da se nadmeće sa nama i moglo je da se igra. Kod prvog gola lopta mi je došla na nogu iz buketa igrača i tu mi nije bilo teško da je prosledim u gol. Za drugi gol bih se zahvalio Parkeru na asistenciji, nije bio sebičan, sjajno smo kombinovali, a uspeo sam lepo da plasiram loptu pored golmana – rekao je Grujić.

hotsport.rs

0
0
1 Komentara
  1. uredu sa hvaljenjem grujica dobar igrac , ali secam se sa lazovicem isto je bilo i sta je kraj. zvezdina masinerija pokusava da naprave velicinu od parkera i grujica daj boze al ne verujem.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter