0
Domaći fudbal

PRVA PROVERA ZVEZDE USPELA: Dva gola mladog Grujića, jedan Kataija

Objavljeno: 21.01.15 u 19:11

Prva, pa pobeda. Crvena zvezda je odigrala prvu prijateljsku utakmicu i sa 3:0 savladala Tolmin, na  priprema u Kopru. Crveno-beli su slavili golovima Kataija u 30. i Grujića u 66. i 85. minutu.

Crveno- beli su meč počeli u sastavu: Kahriman, Cvetković, Luković, Stojanović, Anđelković, Pavićević, Katai, Savićević, Jović, Gavrić, Kovačević. U drugom poluvremenu utakmicu su počeli Trkulja, Antić, Jovanović, Mbođ, Planić, Grujić, Ristić, Avramovski, Bosančić, Lazović i Parker.

Ređale su se prilike, Gavrića, Kataija, dva puta Luke Jovića…  Katai je doveo Zvezdu u vođstvo u 30. minutu. Gavrić je poslao loptu u peterac Tolmina, a Katai je zakucao u mrežu. Tim rezultatom otišlo se na odmor.

Zvezda je drugo poluvreme počela u sastavu: Trkulja – Antić, Jovanović, Mbođ, Planić – Grujić, Ristić, Avramovski, Bosančić, Lazović – Parker.

Nastavili su crveno-beli da napadaju i stvaraju šanse. Najpre Bosančić, lazović, pa Grujić. Upravo je mladi Grujić povisio vođstvo u u 66. minutu. Bosančić je izveo slobodan udarac, poslao loptu na drugu stativu, a Grujić je smesti o u gol.

Šansu je imao i novi napadač Džošua Parker. Međutim, njegov šut glavom posle centaršuta Lazovića završio pored stative.

Grujić je iamo još jednu dobru šansu posle gola, a posle sjajne asistencije Parkera u 85. minutu postavio je konačan rezultat.

Crveno-bele su bodrili Džajić i Terzić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter