5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRUJIĆ ZA HOTSPORT: Prija mi Zvezdino interesovanje

Objavljeno: 21.01.15 u 15:19

Kao grom iz vedra neba u utorak je odjeknula vest da bi fudbaler kruševačkog Napretka Nikola Trujić mogao da postane novi fudbaler Crvene zvezde.

Ne bi tu bilo ništa čudno da se za istog igrača pre izvesnog vremena nije interesovao i Partizan, čiju omladinsku školu je prošao.

O interesovanju srpskog šampiona mladi vezista za naš sajt otkriva:

– Tačno je da postoji interesovanje, ali mene još uvek nije niko kontaktirao. Za sada je sve na tome da se Zvezda i Napredak dogovore, a ako oni pronađu zajednički jezik postoji realna opcija da postanem igrač srpskog šampiona. Iskreno meni prija Zvezdino interesovanje, a videćemo šta će da bude, rekao je Trujić.

Povremenom mladom reprezentativcu se ne ostaje u Kruševcu, smatra da je došlo vreme da se ide dalje.

– Ja sam profesionalac i vreme je da idem dalje. Dosta sam bio u Napretku i moram da gledam šta je u interesu za moju karijeru, ne krije mladi vezista.

Trujić se nada da to što je kao omladinac nosio Partizanov dres neće biti prepreka da postane član Crvene zvezde odnosno da će srca navijača pridobiti dobrim partijama.

– Bilo je dosta fudbalera koji su bili članovi Partizana pa su kasnije obukli Zvezdin dres. Nadam se da ću ja svojim dobrim partijama opravdati očekivanja i uticati na to da navijači promene mišljenje o meni, ukoliko je ono u ovom trenutku negativno iskren je fudbaler Napretka.

Podsećamo da je postojala priča da bi Nikola Trujić mogao da potpiše ugovor sa Olimpikom iz Marseja, a potom da ode na pozajmicu u neki od francuskih klubova, ali je ta varijanta očigledno propala.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
5 Komentara
  1. MA BRE KAKO VAS NIJE SRAMOTA, JA SAM GROBAR, AL POSTUJEM ZVEZDU, KAKO MOZETE?? OD KONJA NAPRAVITE MAGARCA , TRUJIC JE GROBAR I OSTACE BRE !!! DECKO JE GROBAR NECE IGRATI ZA ZVEZU SIGURNO KAO I NE ZNAM JA KOJI DELIJA STO NECE IGRATI ZA ZVEZU !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim da ćemo uskoro dovesti sve igrače koje je ikad trenirao Lalatović,jer V.Savićević,Avramovski,Despotović,Antić,….nerazumeju našeg (najglupljeg)trenera,pa će Truja,Muja,Cvetko,Gavra da zapale sever,IDIOTIZAM

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter