6
Tenis

NOVI IZGOVORI: Ana Ivanović definitivno neće pomoći Srbiji

Objavljeno: 20.01.15 u 20:55

Nakon ranog ispadanja sa Australijan Opena pojavila se nada da bi Ana Ivanović mogla da pomgne Fed kup reprezentacijji Srbije na turniru u Budimpešti od 4. do 7. februara.

Međutim, ljudi iz Ivanovićevog tima su odbacili takvu mogućnost rekavši da se Ana povredila i da joj je neophodan odmor.

– Ana je polomila prst na nozi i zbog toga joj je neophodan odmor. Sigurno neće igrati u FED kupu. Prvi naredni turnir biće joj Dubai, rečeno je novinaru Novosti.

Interesantno je da je već sada poznato da Ana neće biti spremna 4. februara za mečeve u Budimpešti, ali će zato kada se bude borila za poene i dolare u Dubaiju tek nedleju dana kasnije biti u punoj snazi.

Podsećamo da selektorka Tatjana Ječmenica za duele u Budompešti ne može da računa ni na Jelenu Janković, Bojanu Jovanovski i Vesnu Dolonc.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Tenis je INDIVIDUALAN SPORT i Ana je u svetskom vrhu i treba da igra za WTA poene i za novac. OSTAVITE Anu na miru. Nadam se da ce se oporavljati u Minhenu uz svog decka u INAT vama, vasim naslovima i slikama. ZASTO se ne pozabavite cinjenicom da za reprezentaciju nece da igraju mnogo manja teniska imena???

    0
    0
    Odgovori
  2. Uh, Petre, al’ si opasan… Slikao se i Vođa sa Merkelovom i Toni Blerom, Dačić sa Tačijem, Tadić sa Ramom…Oni ti nisu prokleti?

    0
    0
    Odgovori
  3. Opet pokrećete linč protiv Ana…Bolje napišite zašto teniserke neće Ječmenicu za selektora pa odbijaju učešće u reprezentaciji…Ako teniseri mogu da smene Dejana Petrovića i dovedu Bogdana Obradovića, zašto devojke ne mogu da urade to isto i dovedu Biljanu Veselinovic na mesto selektora ?…

    0
    0
    Odgovori
  4. Kakav idiotski i ostrašćen tekst. Za šta treba da igra nego za pare i poene?! Neće igrati za klikere valjda. I koliko puta treba da vam kaže da neće igrati, pa da vi to razumete? Koliko puta?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter