9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA PRONAŠLA ZAMENU ZA PEČNIKA: Crveno-beli dovode igrača koga je Partizan oterao iz kluba!

Objavljeno: 20.01.15 u 10:31

Ekipa Crvene zvezde mogla bi uskoro da dobije još jedno pojačanje. Kako stoje stvari, putem stadiona „Rajka Mitića“ mogao bi da krene napadač koji je prošao kompletnu Partizanovu školu.

Kako prenosi Sport, izbor uprave crveno-belih pao je na Nikolu Trujića, momka rođenog 1992. godine koji je prošao kompletnu omladinsku školu crno-belih, ali pravu šansu u Humskoj nikada nije dobio.

Iako je Lalatović skoro kompletirao sastav sa kojim će putovati na pripreme, šef struke najtrofejnijeg srpskog kluba želeo bi u svom timu da vidi još jednog krilnog igrača.

Na spisku želja našao se momak koji se „kalio“ u Napretku iz Kruševca, a upravo zbog toga trener Zvezde odlično je upoznat sa njegovim igračkim sposobnostima.

Plan trenera tima iz Ljutice Bogdana jeste da Trujić zameni ulogu Slovenca Nejca Pečnika koji je nedavno krenuo putem japanske druge lige.

Takođe, Trujić se nedavno dovodio u vezu sa francuskim prvoligašima, ali po svoj prilici od tog posla neće biti ništa, pa svoju šansu vrebaju na Marakani.

Iako je Trujić bio deo crno-bele porodice, on nikada nije obukao dres Partizana već je nastupa za Teleoptik. Kako navodi list Sport, čeka se samo konačna odluka Zvezdana Terzića, pa bi kolonija bivših igrača Napretka u Zvezdi mogla da postane još veća.

Lalatović je iz bivšeg kluba u kojem je radio u Kruševcu već sa sobom poveo i Gavrića i Cvetkovića. Kako piše ovaj list, Terzić je već obavio razgovor sa finansijerom Kruševljana Markom Miškovićem.

Preostaje da se vidi kako bi na ovaj transfer reagovale Delije, pošto je sam Trujić, u razgovoru za Hotsport, poručio da bi voleo da ode u inostranstvo, ali iz – Partizana.

Takođe, i Partizan se pre samo nekoliko dana nedavno dovodio u vezu sa Trujićem, ali je sportski direktor ovog kluba Dragan Ćirić poručio da „nema žurbe po tom pitanju“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
9 Komentara
  1. Inace mladic je navijao za Zvezdu dok mu cale nije sredio da ode u probu u teleoptik, pa je onda (najverovatnije da ga ne bi maltretirali) poceo da „navija“ za partizan 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter