2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

DRAGAN STOJKOVIĆ PIKSI: Ne bih seo na klupu Crvene zvezde, Srbija će teško na EP!

Objavljeno: 19.01.15 u 11:45

U intervjuu za Novosti Dragan Stojković Piksi istakao je da ne bi seo na klupu Crvene zvezde zbog svih dešavanja koja su ga pratila posle odlaska sa Marakane.

– Mnogo je razloga za takvu odluku. Grupa ljudi pokušala je da svali sve probleme na moja leđa kada sam odlazio iz Zvezde sa mesta predsednika. Takva je atmosfera stvarana. A imali smo rezultate – osvojili smo po dve titule i Kupa, odigrali 25 mečeva u Evropi i moja misija je ispunjena – rekao je Piksi i ponovio da nije kriv za velika dugovanja koja imaju crveno-beli.

Legenda jugoslovenskog fudbala je istakla i da će Srbija teško izboriti plasman na Evropsko prvenstvo.

– Svima je jasno da je situacija strahovito teška. Ne brinem za talente, uvek ćemo imati decu koja obećavaju, ali velika briga je nacionalni tim. Od 2006. igrali smo na Mundijalu u Južnoj Africi, a teško i da ćemo na sledeće Evropsko prvenstvo posle svega što smo doživeli na startu kvalifikacija. Tu gubimo imidž, status, novac… Ma sve – jasan je bio Dragan Stojković.

Piksi i dalje vaga ponude i nije mu bitno da li će raditi u Evropi ili svetu.

– Važno mi je samo da ponuda bude prava. Fudbal se igra na celoj planeti, tako da nisam izričit da bi voleo da radim u Evropi. Redovno dobijam ponude, ali još nije stigla ona prava. Borac sam po prirodi i spreman sam za novi izazov.

hotsport.rs

0
0
2 Komentara
  1. Jest mi ovaj covjek smjesan, fudbalsku i trenersku karijeru gradio u Japanu dobro ste culi Zvezdina zvezda u Japanu. Dosao u zvezdu kao presednih i rasprodao jedno citavu generaciju,vjerovatno najbolju od 91..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter