6
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ: Libijci su gađali Turke svinjskim papcima!

Objavljeno: 19.01.15 u 11:00

Prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović izjavio je za Informer da su svinjske papke na parket Kombank arene na utakmici sa Galatasarajem bacili državljani Libije.

– Nemam još potpunu informaciju, ali će klub podneti krivične prijave protiv svih koji su ubacili papke na teren. Ono što sam zasad saznao jeste da ti ljudi imaju libijsko državljanstvo, navodno su veliki Zvezdaši, a redovno kritikuju trenera i igrače. Zanimljivo je da ta gospoda i nisu tako mlada. Izuzetno mi je drago što se navijači nisu priključili provokaciji – rekao je Čović za Informer.

hotsport.rs

0
0
6 Komentara
  1. pa kako mu samo padnu napamet ovakve ideje…ovg je sam bog poslao u crvenu…kakav klub takvi navijaci a vlasnik prenjaci

    0
    0
    Odgovori
  2. Pazi kad je to i verovatnije nego da su Srbi bacali… Vučko je sredio da prosečan Srbin teško sebi može priuštiti papak za jelo, kamoli da ih razbacuje po Areni…

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije tačno… Iz pouzdanih izvora saznajemo da je utakmici prisustvovalo pleme Bušmana, koji su bacali kolenice… haha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter