0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ: Ne smenjujemo Radonjića, to su kafanske priče!

Objavljeno: 19.01.15 u 09:50

U javnosti se prethodnih dana spekulisalo o tome da bi trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić mogao da dobije otkaz zbog tri vezana poraza u Top 16 fazi Evrolige. Ipak, te informacije demantovao je prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović.

– Njegovo smenjivanje ide i sa suparničkih strana i traje od kada je došao u klub. Tendeciozno se radi po kafanama. Niko nije idealan, ni ja, ni on, ni igrači, ali je sve to posao koji treba da radimo u našoj kući – istakao je Čović gostujući na Pinku.

Predsednik Crvene zvezde je istakao da je za klub prioritet ABA liga, a da je u Evropi već urađeno mnogo.

– Prioritet je ABA liga, jer se odatle stvara kontinuitet igara u Evroligi. Tek drugu godinu igramo u tom takmičenju, a želimo da u njemu trajemo, kao ključni predstavnik Srbije. Razumem naše navijače, ali ih molim da ne nasedaju na provokacije i smišljene pokušaje kojima je cilj destabilizacija kluba.

Nebojša Čović je poslao jasnu poruku Delijama da četvrtfinale Evrolige nije imperativ.

– To je naš mentalitet, ali ima i nekih namera iz drugih sredina. Očekivanja od ekipe su bila „prenaduvana“. Ovaj tim je selektiran da ue u Top 16 i više nemamo nikakvo opterećenje u Evroligi. Naravno, to ne znači da ćemo se predati – jasan je bio Čović.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter