2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRAGAN DŽAJIĆ: Otišao sam jer nisu prihvatili moj plan za oporavak kluba

Objavljeno: 15.01.15 u 11:11

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić kazao je da se povukao sa čela kluba iz Ljutice Bogdana zato što njegov plan za rekonstrukciju nije prihvaćen.

On je, u razgovoru za TV N1 poručio da je zadovoljan pošto su „crveno-beli“ posle sedam godina osvojili titulu, kao i da je imao petogodišnji plan, međutim, pošto je on obačen Džajić je odlučio da se povuče sa čela kluba.

– Zadovoljan sam što je Zvezda posle sedam godina postala prvak. Nismo nešto smanjili dug ali, nismo se ni zadužili i zato sam zadovoljan. Trenutno stanje je ono koje je zatečeno, dugovi su nagomilani i nije lako izboriti se sa tim, juriti rezultate i spunjavati sve obaveze – kazao je Džajić.

Sa funkcije se, kako kaže, povukao jer je pre svega čovek iz sportskog sektora, a klubu su potrebni ljudi koji će se boriti sa dugovima:

– Da bi se nešto brže rešavalo mora da postoje plan, strategija i vreme. Nije moglo da se reši preko noći, imao sam petogodišnji program, mislim da je za to postojala mogućnost, moglo je da se pokuša, ali nije do toga došlo i odlučio sam da se povučem – istakao je Džajić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
2 Komentara
  1. Vlast je napravila kardinalnu grešku što su te abolirali i tako svim kriminalcima dali zeleno svetlo. Za svaku državu bi svi kriminalci trebali biti isti, a ne kao kod nas Terzić, Čović i Džajić da rade šta im je volja jer su iz kluba, nečijeg ljubimca.

    0
    0
    Odgovori
  2. sta glumatas bre,vi ste najveci krivac za zvezdine dugove.prodali ste zlatnu generaciju i pokrali pare.a kako je ko sledeci dolazio club je sve vise i vise zaduzio,i doveli ste zvezdu do bankrota.pa nisu te dzaba zatvarali bre.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter