1
Domaći fudbal

OBRT: Nije Đenova jedina opcija za Lazovića

Objavljeno: 14.01.15 u 23:42

Kao bomba danas je odjeknula vest da će Darko Lazović karijeru najverovatnije nastaviti u italijanskom proligašu Đenovi, ali čini se da to nije jedina opcija za Zvezdinog prvotimca.

Naime, pored Đenove koja ima problem sa viškom igrača van Evropske unije za mladog Čačanina navodno je zainteresovan jedan neimenovani španski klub koji bi mogao da iskoristi situaciju i privoli Lazovića da pojača njegove redove.

Podsećamo da Lazoviću ugovor sa Crvenom zvezdom ističe narednog leta i jedina prilika za klub da zaradi makar neki novac na nejmu je da ga proda ove zime i tako pokluša da smanji dug prema njemu koji iznosi između 550 i 600 hiljada evra.

Ukoliko bi kapiten crveno-belih i u prolećnom delu sezone ostao na stadionu Rajko Mitić na leto bi bio potpuno slobodan u izboru nove sredine što bi bilo dodatno opterećenje za ionako već dovoljno problematičnu finansijsku situaciju u Crvenoj zvezdi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter