0
Evropske lige

KAD BERLUSKONI POVEDE NAVIJANJE: Tri puta ‘ura’ za Milan! (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.15 u 15:22

Predsednik ‘roso-nera’ održao je tradicionalan sastanak sa igračima uoči početka svake polusezone, a na ovogodišnjoj je bio posebno raspoložen i inspirisan navijačkim strastima.


Na polusezoni Milan se nalazi izvan zone koje vodi u evropska takmičenja, na sedmom su mestu Serije A sa 25 bodova. Veliko pojačanje za tim koji vodi Pipo Inzagi bi trebalo da bude Alesio Ćerći, napadač koji je stigao u razmeni za Fernanda Toresa. Uvek šaljivi predsednik Silvio Berluskoni dočekao je novopridošlicu rečima:

– Alesio, mislim da bi trebao da se obriješ!

Berluskoni koji se uskoro povlači sa funkcije prvog čoveka Milana ohrabrio je igrače rekavši im da su najbolji u zemlji i da ih nikada ne bi menjao.

– Imamo bolji tim od svih, ne bih menjao nijednog igrača za bilo koga iz Juventusa i Rome! Milan će biti najbolji italijanski tim u 2015. godini – rekao je Berluskoni.

Na kraju obraćanja gazda Silvio je pokazao da mu ni u 78. godini života ne fali navijačke strasti. Pogledajte kako je poveo navijanje sa igračima na 6:36.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter