8
Evroliga

SIMONOVIĆU NEDOSTAJU DELIJE: Bivši kapiten Zvezde o mogućem povratku

Objavljeno: 03.01.15 u 21:04

Zagrmela je sinoć Kombank Arena kada je u publici primećen prošlogodišnji kapiten Crvene zvezde Marko Simonović i to samo nekoliko minuta nakon što se isto desilo kada je u prvi red seo čovek od koga je preuzeo traku – Igor Rakočević.

Igrač Orteza je u izjavi za Novosti otkrio kako se osećao u tim momentima.

– Kada sam se pojavio pred ovim fenomenalnim navijačima proradile su mi emocije. Osećaj je bio neverovatan i mnogo sam srećan što sam došao. Mnogo mi nedostaju, a posle ovakvog dočeka mi nedostaju još više. Ekipa igra sjajno, napravljena je odlična selekcija, trener Radonjić radi odličan posao, uklopio je sve i rezultati su vidljivi.

Na pitanje da li bi se vratio u Zvezdu kada bi na njegovu adresu stigao poziv Simonović je opalio kao iz topa:

– Uvek bih se vratio u Zvezdu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kod Igora Rakočevića ostaje žal što pred kraj karijere nije sa Zvezdom igrao u Evroligi kao što je to bio slučaj kada je počinjao da se bavi košarkom.

– Ne fali mi Evroliga, ali mi je žao što u tom takmičenju nisam učestvovao sa Zvezdom. Ovi momci igraju odlično i smatram da mogu da prođu u TOP 8 u Evroligi. U ABA ligi i domaćem takmičenju su apsolutni favoriti za osvajanje trofeja, jer imaju najjači tim do sada, jasan je popularni Rakac.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
8 Komentara
  1. Teško je imati pa nemati… Samo ne znam koliki je to stepen mržnje… Ja sam se iskreno radovao Partizanovim uspesima u Evropi! I to je ono što nas razlikuje, zbog čega ćemo uvek biti veći od malih, iskompleksiranih grobara…

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezda je zivot, ostalo su sitnice…..grobari, mars mars mars sa nasih portala, lecite komplekse na drugom mestu….i potrudite se da se plasirate u finale aba takmicenja, mislim da ce ove godine to za vas biti ne ostvaren san….

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako bi to bilo lepo…zvezda nije FMP i Marko Simonović prošle godine kao kapiten podigao pehar šampiona Srbije u košarci….ehhhh ali nije istina nažalost! 🙁

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter