1
Evroliga

PABLO LASO ZADOVOLJAN: Mnogo nam je važna ova pobeda!

Objavljeno: 02.01.15 u 23:27

Španski stručnjak sa klupe Reala istakao je zaustavljanje Markusa Vilijamsa i ofanzivnog skoka Zvezde kao ključ pobede u prvom kolu TOP 16 faze Evrolige.


Pablo Laso je u obraćanju novinarima po završetku utakmice sa Crvenom Zvezdom pohvalio atmosferu u Kombank areni i istakao da je ova pobeda izuzetno važna za nastavak takmičenja u TOP 16.

– Bilo nam je važno da održimo koncentraciju i intezitet tokom svih 40 minuta, a to nije bio nimalo lak zadatak u ovoj hali, zbog mnogo pritiska od strane Zvezdinih navijača. Bili smo na visini zadatka u celom meču, kontrolisali smo skok i ritam igre, što nam je omogućilo da postignemo neke ključne poene iz kontranapada i usmerimo utakmicu u željenom pravcu. Mnogo nam je važna ova pobeda – rekao je strateg Reala, a zatim nastavio:

– Drago nam je zbog ovog uspeha jer nije lako pobediti Zvezdu na njenom terenu. Nismo dozvolili Zvezdi da se razigra, dobro smo zatvorili Markusa Vilijamsa, kao i njihov ofanzivni skok, a u drugom poluvremenu smo mi bolje skakali u napadu. Imali smo seriju od 14:0, ali da biste dobili meč morate da igrate dobro svih 40 minuta. Zvezda nas je pritisnula u finišu, ali mi se nismo predavali i zasluženo smo pobedili – bio je komentar Pabla Lasa.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
1 Komentara
  1. Spasile su vas sudije u 3/4,da su sudile posteno serije od 14-0 ne bi bilo! Do te serije je i Real promenljivo igrao a kada su pogodili trojke u nizu i sut ih krenuo.Kakav je sudijski kriterijum bio najbolje pokazuje podatak da je real u 3/4 usao u bonus u zadnjem minutu a u 4/4 u drugom ili trecem minutu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter