2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Real i Rudi Fernandez prejaki za Zvezdu

Objavljeno: 02.01.15 u 20:50

Čudo se nije dogodilo, košarakši Crvene zvezde poraženi su u prvom kolu E grupe Top 16 faze Evrolige od Real Madrida 79:72 (15:12, 19:19, 24:14, 21:27).

Hrabro su crveno-beli ušli u meč sa „kraljevskim“ klubom“ držali su se tri četvrtine, ali kada se Rudi Fernandez razigra onda odbrane nema. Real je tokom celog meča držao rezultat u svojim rukama, ipak početkom trećeg dela igre Crvena zvezda je stigla do prednosti, koju je držala sve do 34. minuta kada je na semaforu stajalo 43:42 u korist crveno-belih.

Tada je na scenu stupio Fernandez, koji je posle poena Rejesa i trojke Ljulja, vezao tri precizna šuta van linije 6,75 i doneo Realu prednost „+15“ koju Crvena zvezda uz pomoć neverovatnih Delija nije uspela da stigne. Četa Dejana Radonjića je do kraja uspela da istopi prednost rivala i spusti je na podnošljivih sedam poena razlike.

MVP meča bio je već pomenuti Fernandez sa 15 poena i tri pogođene trojke, a pratili su ga Rejes sa 13 i Rodrigez sa 12 poena. Kod Crvene zvezde Mitrović i Cirbes su postigli po 13 poena, dok su se Kalinić i Marjanović zaustavili na 10, odnosno devet koševa.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter