0
Fudbal

(NE)ZAMISLIVA BOMBA NA OSTRVU: Džerard u Sitiju?!

Objavljeno: 25.12.14 u 19:40

Engleskom kolaju glasine da bi legenda i možda najveći fudbaler u istoriji Liverpula Stiven Džerard karijeru mogao da završi u Mančester Sitiju!

Iako ovakav scenario deluje nerealno, engleski mediji navode dobre razloge zbog kojih bi to moglo da se desi i ozbiljno se igraju sa živcima navijača Liverpula.

Stivi Dži je ceo svoj fudbalski život posvetio ‘Redsima’ i osvojio je gotovo sve trofeje koje je mogao da osvoji. Gotovo sve, osim Premijer lige koja mu je iskliznula prošle godine, baš kada se on sam okliznuo na sada već čuvenom meču protiv Čelsija.

Već je video sebe kako konačno podiže pehar Premijer lige, ali se to na kraju nije desilo i priča se da to sada itekako progoni Džerarda. S obzirom da Liverpul ove sezone igra veoma loše utisak je da taj momenat neće dočekati na Enfildu, pa su engleski mediji počeli da pišu o prelasku u neki od timova iz vrha engleskog fudbala.

Dugo je u spekulacijama bio Čelsi, a sada se pojavila informacija da bi mogao da krene stopama Frenka Lamparda koji je letos ‘Plavce’ zamenio Mančester Sitijem preko pozajmice iz Njujork Red Bula. ‘Građani’ su aktuelni šampioni Engleske, a i ove godine se nalaze u trci za titulom. Ukoliko bi Džerard prešao u Mančester ponovo bi mu se rodila nada da bi mogao do jedinog trofeja koji mu nedostaje u bogatoj riznici.

Džerard jeste legenda Liverpula i vrlo je teško zamisliti ovakav ishod koji bi zasigurno uzdrmao ne samo Englesku, već i celu Evropu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter