1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BERTANS O ODLASKU IZ PARTIZANA: Žao mi je, nije moglo drugačije

Objavljeno: 20.12.14 u 13:45

Davis Bertans dugo će ostati u srcima navijača Partizana, ali svima ostaje pomalo gorak ukus zbog načina na koji je Letonac napustio crno-bele.


Bilo je za očekivati da Bertans prethodnog leta napusti Partizan posle dve i po godine u Beogradu, draftovanja od strane San Antonio Sparsa, teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata… Bilo je vreme da se nastavi dalje, ali niko nije očekivao da će Letonac tražiti raskid ugovora i takoreći, otići ‘bez pozdrava’. Potpisao je ugovor sa Laboral kućom i sa tim klubom izborio plasman u TOP 16 fazu Evrolige.

-Žao mi je zbog načina na koji sam otišao iz Partizana, ali jednostavno nije moglo drugačije – rekao je Bertans posle meča sa Crvenom zvezdom u praznom Pioniru.

Otkrio je da i dalje sa velikom pažnjom prati igre izabranika Duška Vujoševića i veruje da Partizan dogodine može da se vrati u najelitnije evropsko takmičenje.

-Sada imaju dobar sastav, vratili su se Mačvan, Milosavljević i Pavlović. Mislim da će tokom sezone biti sve bolji i sigurno mogu do Evrolige – prokomentarisao je Letonac.

Bertans je sinoć protiv Zvezde postigao 16 poena, uz šut za tri poena 4/7.

 

hotsport.rs 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter