0
Evrokup

MAČVAN NAKON FANTASTIČNE PARTIJE: Pokazali smo koliko možemo

Objavljeno: 18.12.14 u 10:01

Krilni centar Partizana Milan Mačvan briljirao je u ubedljivom trijumfu svog tima nad rumunskim Asesoftom u okviru poslednjeg kola Evrokupa.

Fantastični košarkaš meč je završio sa 23 poena, 8 skokova i 6 asistencija uz fenomenalan šut iz igre 8-9. Crno-beli su deklasirali rumnskog predstavnika rezultatom 65:85.

– Došli smo u Rumuniju sa željom da odigramo dobro jer smo za vikend doživeli težak poraz u ABA ligi. Zato nam je bilo važno da pružimo maksimum. Imamo mnogo mladih igrača i sada smo pokazali naš pun potencijal i koliko možemo zaista. Žao mi je što smo igrali bez Pavlovića, on je iskusan igrač i velika zvezda u našem timu. Kada se on vrati, biće svima lakše da igraju – kazao je Mačvan.

Krilni centar Parnog valjka istakao je da je njemu i njegovom timu prioritet plasman na završni turnir regionalne ABA lige:

– Za početak, cilj je da se plasiramo u plej-of regionalnog takmičenja i za to nam je potrebno još nekoliko pobeda u nizu. Ali, mislim da možemo to da uradimo – smatra Mačvan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter