0
Domaći fudbal

PRVI PIK ZVEZDE: Dogovorio sam se sve, stižem na Marakanu

Objavljeno: 15.12.14 u 18:51

Vezni fudbaler Verone, prvi pik Crvene zvezde Rade Krunić je na pola koraka od Marakane. Odigrao je šest meseci kao pozajmljeni igrač u Donjem Sremu, a pošto su ljudi u Veroni ispali nekorektni prema njemu, Crvena zvezda bi trebalo da bude njegova sledeća stanica.

– U Veroni su ispali veoma nekorektni prema meni. Mišljenja sam da me nisu u potpunosti želeli u ekipi. Nisu ispoštovali ništa od onog što smo se dogovorili. Istina, pozvali su me na pripreme, imam priliku da odem u Italiju, ali odbio sam to. Sad čekam raskid ugovora i od januara sam slobodan igrač – rekao je za Foča onlajn Rade Krunić.

Sa Zvezdanom Terzićem je dogovorio sve uslove.

– Moram da priznam da je situacija malo delikatna. Na neki način sam se dogovorio sa Zvezdom, ali ne mogu da kažem kako je sve zvanično dogovoreno. Čekam još neke ponude iz inostranstva, ako od toga ne bude ništa-sigurno se selim u Ljutice Bogdana – jasan je Krunić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter