3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

TODORIĆ PREUZEO PALICU OD VUJOŠEVIĆA: Hoće da nas ‘skinu’ sa trona, zašto je delegiran Obradović?

Objavljeno: 14.12.14 u 21:34

Pored nedaća sa igračkim kadrom i teškom finansijskom situacijom u Partizanu muku muče i sa arbitražom na koju se veoma često žali trener Duško Vujošević, a na suđenje na jučerašnjem meču u Zadru sa interesantnim podacima osvrnuo se sportski direktor Dragan Todorić.

– Uvek gledamo koje su naše greške i kako da ih ispravimo, i kad pobeđujemo i kad gubimo. Ali, ovog puta ne mogu da prećutim greške sudije Obradovića. U povratku u Beograd gledali smo snimak, na kome se jasno vidi da je deset puta presudio na našu štetu, još od prvog faula u napadu Pavlovića. Ne znam zašto ga je Aleš Kramnikar, komesar za delegiranje sudija, imenovao za jednog od arbitara meča u Zadru. Pa, poznato je da Obradović, iako rodom iz BiH, poseduje i hrvatski pasoš, njegova sestra je udata za bivšeg igrača Zadra, objanio je Todorić u izjavi za Novosti.

Prvi operativac je izneo još nekoliko stvari na koje crno-beli odavno upozoravaju.

– Uvek smo se trudili da dostojanstveno pričamo o svemu. Ovog puta nam je nejasno, zašto je on delegiran i to za meč izuzetno važan za nas da bismo nastavili napredak ka poziciji koja vodi u plej-of. Pa, bilo je još dvadesetak slobodnih sudija. Mislim da bi bilo koji arbitar iz Hrvatske bolje sudio nego Obradović. Očigledno je da na sve probleme koji prate Partizan poslednjih godinu dana i s kojima se borimo, neko smatra da smo uspesima dosadili i da je došao trenutak da nas „skinu“.

Partizan se posle jučerašnjeg poraza nalazi u prilično nezavidnoj situaciji pošto su mu Zvezda u Budućnost gotovo nedostižni, a sada i Cedevita i Olimpija imaju po dva trijumfa više i pobede sa velikom razlikom u duelima sa crno-belima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Todoriću,da nisi koji vinjak više popio pa ti nije jasno da imaš ekipu i trenera samo sa kup, Ljiljane Ronketi.
    Sad navavljaju sudije,A tvoj Dule pravi tehničke svaku utakmicu.Manje vinjaka da imaš para za kazne i plate.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter