0
Košarka

BOKS U MEDISONU: Melo u klinču sa Hardavejom (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.14 u 22:10

Njujork Niksi imaju najgori start u istoriji, navijači traže od tima da izgubi svaki meč, a dodatno lošoj atmosferi kumuju i nesuglasice među igračima.

Atmosfera u Njujorku nikako nije dobra. Usled najgoreg starta u istoriji kluba i evidentne nemogućnosti da se Niksi domognu plej-ofa, navijači su izrazili želju da ekipa izgube svaki sledeći meč i da budu najgori u ligi, kako bi sa prve pozicije dočekali naredni draft i imali izbor najboljeg pika. Sve to je uticalo na katastrofalno raspoloženje u ekipi koju sa klupe predvodi ruki među trenerima Derik Fišer, pa je neminovno da dolazi do novih incidenata.

Poslednji u nizu desio se na meču sa gradskim rivalom Bruklinom. Naime, sjajni šuter Tim Hardavej Junior je u jednoj situaciji dobacio prvoj zvezdi tima Karmelu Entoniju da više skoči po loptu i da izbori napad za svoj tim. Popularnom Melu se nikako nije dopao ton kojim mu se obratio znatno mlađi saigrač i došlo je do žestoke rasprave na samom parketu. Entoni je zapretio Hardavej Junioru da će ga prebiti u svlačionici do čega, kako prenose američki mediji, ipak nije došlo.

Inače, sukob ove dvojice igrača traje još od njihovog prvog susreta. Šuška se da obojica za ovog drugog smatraju da uzima previše nerezonskih šuteva, a da premalo igra odbranu. Izgleda da jedino Tim Hardavej Junior ima hrabrosti da se suprotstavi Karmelu Entoniju, koji iako je jedan od najboljih strelaca u ligi, odaje utisak sjajnog invididualca, ali ne preterano dobrog timskog igrača.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter