0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ: Jesenja kruna je naša, ali je rano za slavlje!

Objavljeno: 07.12.14 u 17:45

Fudbaleri Partizana na zimsku pauzu idu sa šest bodova prednosti u odnsou na „večitog rivala“ Crvenu zvezdu, a zadovoljan sjajnom igrom crno-belih u drugih 45 minuta bio je trener Marko Nikolić.

– Borac je bio mnogo bolja ekipa u prvom poluvremenu, bez dileme. Poveli su, mi smo srećno izjednačili, na borbenost Grbića i otetu loptu. Posle je i Škuletić imao veliku šansu, ali i naš rival, pa može da se kaže da je 1:1 bio realan rezultat, ali nas je protivnik fudbalski nadigrao u prvih 45 minuta. Međutim, ulaskom kapitena Ilića, fenomenalnim angažmanom Lazovića na terenu, inspiracijom Živkovića, preuzeli smo konce igre u svoje ruke i na kraju, nadam se, uspeli da zadovoljimo naše navijače – rekao je Marko Nikolić za Arenusport.

Ipak, strateg „parnog valjka“ je i dalje oprezan, iako njegovi izabranici imaju kapitalnih šest bodova prednosti nad Crvenom zvezdom.

– Zadržali smo efikasnost i sada imamo, ako se ne varam, šest bodova prednosti nad najvećim rivalom, jesenja titula je naša, ali imamo još mnogo da se borimo za konačnu titulu – jasan je bio Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter