0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Najteže gostovanje protiv dobrog rivala i blatnjavog terena

Objavljeno: 05.12.14 u 12:43

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović smatra da njegovu ekipu u Lučanima očekuje najteže gostovanje u jesenjem delu sezone.

Crveno-beli u nedelju od 13 sati gostuju u Lučanima u poslednjem kolu prvog dela sezone, a Lalatović se plaši teškog terena.

– Ovo je najteže gostovanje za nas. Mladosti kod kuće ima samo jedan poraz, zato smo veoma oprezni. Izgaraju za svaku loptu i znaju da igraju na rezultat. Izvešću tim od igrača koji su spremni da izgaraju – rekao je Lalatović i dodao:

– Kovačević se vraća u ekipu, teren će biti jako mekan i posle zagrevanja će već biti blato. Zato nam je bitan rezultat, a ne lepota igre. Takav teren više odgovara ekipi koja se brani. Pošto nema puno prostora kao na Marakani, Pečnik neće igrati u špicu već Despotović koji može da gradi i skače – naglasio je Lalatović. 

Nakon ove utakmice, crveno-beli će u sredu odigrati prijateljski susret protiv Modriče, a potom sledi pauza do 8. januara.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter