2
Domaći fudbal

FSS NAJAVLJUJE: Bićemo rigorozni prema Novom Pazaru

Objavljeno: 02.12.14 u 10:55

Čelnici Diciplinske komisije FSS najavili su da će Novi Pazar biti drakonski kažnjen zbog propusta u organizaciji 14. kola JSL sa Partizanom.

Sam fudbal nije ono što je obeležilo jedan od derbija pretposlednjeg kola jesenjeg dela Jelen Superlige Srbije i meč između Novog Pazara i Partizana.

Utakmica koja je, budi rečeno, završena podelom plena, prošla je u znaku incidenata, uvredljivih pokliča i bacanja topovskog udara na trenera Parnog valjka, Marka Nikolića.

Predsednik Disciplinske komisije FSS Žarko Stevanović najavio je rigoroznu kaznu za Novi Pazar zbog incidenata na meču sa Partizanom u nedelju.

– Bio sam zgrožen onim što se desilo. Moramo da budemo rigorozni. Strašno, bilo je jezivo, mogao je da ostane i bez oka! Zar treba neko da pogine ili ostane invalid – rekao je Žarko Stevanović, predsednik Disciplinske komsije FSS za „Sport“.

Ono što je uboičajeno za utakmice u Novom Pazaru, reklo bi se, jesu neredi na tribinama, pa je tako golman Borca pogođen zbog čega se ovaj klub već nalazi u postupku kod Diciplinske komisije.

– Tražio sam kompletan materijal od službenih lica, pogledaćemo i ponovo snimak kada je Nikolić pogođen petardom. Bilo je tu i drugih elemenata kojima nije mesto na stadionima. Reagovaćemo u skladu sa propisima, svesni odgovornosti da ovakve stvari moraju, konačno, da se iskorene. Bilo je mučno gledati ono što se dogodilo u Novom Pazaru – podvukao je Stevanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Nista novo kad je pazar u pitanju kod nas da neko prdne jako stigla bi nas kaza,gospodo iz saveza pa dokle vise pogledajte malo snimke gde mi gostujemo i sta se skandira i psuje

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma sjajno…
    Kao i svake sezone… Kola se slome na Partizanu, a posle ostali laganica pred praznim tribinama u Pazaru…
    Terajte se više!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter