3
AdmiralBet ABA Liga

PAVLOVIĆ SE VRATIO U ZVEZDI STRAH, DŽENKINS TVRDI: Sezona je dugačka, napredovaće Partizan

Objavljeno: 02.12.14 u 10:46

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u prvom večitom derbiju u sezoni.

Jedan od najboljih igrača na parketu dvorane Pionir bio je i Amerikanac Čarls Dženkins, bivši igrač Golden Stejta.

Odgovarajući na pitanje Sportskog žurnala da uporedi kvalitet crno i crveno-belih ove sezone, Dženkins je odlučio da diplomatski kaže:

– Neću da ulazim u to. Sezona je dugačka, oni će da napreduju, a i mi ćemo. Idemo korak po korak i nikada neću odgovoriti na to pitanje. Ovo je prvi od ko zna koliko derbija ove sezone. Nema sada prostora za neko posebno radovanje. Promenjeni su samo sastavi ekipa, ostalo je isto. Partizan je veoma dobar tim i to odlično znamo – rekao je Dženkins.

Da li je pod „promenjenim sastavima“ smatrao i povratak NBA igrača Saše Pavlovića u tabor crno-belih nije precizirao, ali ono što je jasno – od povratka ovog momka u crno-beli dres, stvari će se u ovom klubu promeniti nabolje.

Barem se tome nadaju navijači Parnog valjka

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Ja nemogu da verujem ko je napisao ovaj naslov ? zvezda u strahu !!!!! ko normalan moze ovo da napise , dan posle pobede u derbiju , skora 10 : 0 u aba ligi bukvalno obezbedjen top 16 u evroleague , dok partizan lako moze da se desi da i ne udje u top4 aba lige a evropu je za ovu sezonu jod odavno zavrsio tako da malo obratite paznju sta pisete hvala

    0
    0
    Odgovori
  2. Parni valjak moze samo da se nada nekom novcu pa da se izvuku iz krize. Pavlovic kreno kolima za Bg. koliko mu se zuri u PARTIZAN ne bi me cudilo da je kreno trotinetom. Da voli PARTIZAN dosao bi na pocetku a ne posle 10kola.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter