2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVE POVREDE, KARTONI: Zvezda desetkovana protiv OFK Beograda!

Objavljeno: 28.11.14 u 13:18

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović imaće problema oko sastavljanja startne postave protiv OFK Beograda pošto su van stroja četvorica igrača.

Naime, na zanimljivoj konferenciji za medije, Lalatović je potvrdio da je Luka Jović povređen i da neće moći da istrči na teren, dok je Đorđe Rakić osetio bol u primicaču zbog čega je pod ogromnim znakom pitanja.

Defanzivci Bogdan Planić i Nikola Mijailović odrađuju suspenzije zbog kartona.

– Luka Jović je povređen i neće igrati, a iz istih razloga je pod velikim znakom pitanja Đorđe Rakić koji je osetio bol u primicaču, a lekarski tim nas je savetovao da pauzira tri do četiri dana kako mu se ne bi pogoršalo stanje. Usled suspenzija u odbrani, šansu će dobiti Vukašin Jovanović – rekao je Lalatović.

Očekuje se da će mesto u napadu zauzeti jedini zdrav napadač Despotović, a šta mislite da li će on moći da nadoknadi izostanak Jovića i Rakića?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našemTviter nalogu.

0
0
2 Komentara
  1. “ Očekuje se da će mesto u napadu zauzeti jedini zdrav napadač Despotović, a šta mislite da li će on moći da nadoknadi izostanak Jovića i Rakića? “ – Ovo me je najvise nasmejalo xD  

    Kao da uopste i dajemo golove 😀 (Malo sale, ali i realnosti)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter