6
Evrokupovi

FOTO: www.fanpop.com

OSVETA GROBARIMA: Englezi raširili albanske zastave! (FOTO)

Objavljeno: 27.11.14 u 23:55

U trenucima kada je utakmica na Vajt Hart Lejnu bila prekinuta zbog upada navijača Totenhema na teren, oni koji su ostali na tribini su istakli albansku zastavu i tako uputili jasnu provokaciju crno-belima.

Navijači Partizana su u prvom kolu Lige Evrope na svojoj tribini istakli transparent o Jevrejima, čime su uvredili fanove Totenhema i za to bili kažnjeni od strane UEFA. U revanšu na Vajt Hart Lejnu u petom kolu navijači „pevaca“ odlučili su da uzvrate na isti, možda čak i još bolniji način.

https://twitter.com/WSH1906/status/538082153909981185

Na tribini gde se nalaze najvernije pristalice engleskog kluba istaknuto je više albanskih zastava, baš u trenutku kada je meč bio prekinut zbog nekoliko uletanja istih tih navijača na teren. To nije promaklo Grobarima koji su istog trenutka počeli da skandiraju „Kosovo je srce Srbije“. Posle nekoliko minuta albanske zastave su uklonjene, a situacija na tribinama se smirila.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
6 Komentara
  1. Јајаре нај обичније.
    Тако раде стално и никад нису криви. Фолклор ЕУ !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Hteli su da Grobari budu krivi,tj. da ih iznerviraju i ovi pokusaju da se obracunaju.Englezi su to,nikada oni nisu krivi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter