9
Košarka

GOTOVA STVAR: Iz Partizana prešao u Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 21.11.14 u 12:18

Zamenio dresove večitih rivala. Mladi košarkaš Partizana Nemanja Kapetanović prešao je u redove gradskog rivala Crvene zvezde, saopštili su crveno-beli.

Kaptenović ima 17 godina, visok je 195 centimetara i igra na poziciji beka. Ovog leta bio je na širem spisku juniorske selekcije Srbije ,koja na Evropskom prvenstvu u Turskoj osvojila srebrnu medalju.

Kapetanovic
Foto: kkcrvenazvezda.rs

Kapetanović je već počeo da trenira sa Zvezdom, a za ekipu Slobodana Klipe trebalo bi da debituju u narednom kolu protiv Slobode iz Užica.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
9 Komentara
  1. Sumadinac, tebi je vreme za terapiju i odmah nazad u lazu!O, kakvom ti postenju pricas sramoto Sumadije?O, 50 miliona eura, o Covicu, Vesicu,Terzicu ili onom aboliranom,takvi bednici vode ovu drzavu zato smo tu gde jesmo.Gledaj svoje dvoriste nedoradjeni stvore iz mahale.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sumadinac..Tebi su prosle godine oci sijale od srece kada su nam se povredjivali bertans,Gagi,Vesterman i Kinzi..Samo sto nsite od srece skakali LICEMERCINE. Mali je g… svako ko je u stanju da predje kod BOLESNIK pudlice koji je ojadio srbe sa kosova,opljackao agrobanku.Bolesnika koji hoce da crkne od kompleksa sto ga dule redovno gazi…SVE SE PLOACA SVE SE VRACA!A vrattice vam se kao i ljigama koji su u stanju da odu u taj mafijaski klub.Bolje prvo cesljaj svoju istoriju kako vam je vesic,pauk,djindjic gurao pare na lepe oci..Ne znate vise sta cete od kompleksa pa vlada srbije na celu sa labelo man brani sponzorima da pridju u partizan.Nemoj da menjas teze zna se ko je ovde bolestan ti i tebi slicni..SVE CE VAM SE VRATITI ,,POSEBNO ONI UKSTENI LIGAMENTI GDE STE LIKOVALI..

    0
    0
    Odgovori
  3. Ostavite klinca na miru, njegov zivot njegova stvar, sto se niste mesali kad je presao Stojkovic u Partizan, da je jos neko presao u PFC, oberucke bi ga prihvatili, svako ima svoj zivot, on brine o sebi a ne o nekom tamo Svinjosevicu,,,

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne mogu da verujem za ove bolesnike sto ostavljaju kometare tipa da nogu polomi i slicno. Obicno se kaze, sve se vraca sve se placa, da Bog da ti se desilo sta drugom zelis. Svakom sportisti zelim uspesnu karijeru jer sam i ja dugo bio sportista ali na zalost sportom koji nije profitabilan. Ako ovakvi debili treba da budu navijaci onda nam sport i ne treba. Svoje bolesne umove treba da lece kod Laze, mada se neki lece i kod Dula ali bezuspesno…. Strasno je sto se stvara klima netrpeljivosti da bi pojedinci lecili svoje frustracije glupostima. Niko se ne pita odakle Dulu dzipic od 50000 e a radnik oce da mu se besi jer nema porodicu da prehrani!? Ili bilo kom lakrdijasu koji gura bolesnoumne „navijace„ za ovakve komentare… On je dete na pocetku karijere. Umite se, mozda Vam bude i bolje…

    0
    0
    Odgovori
  5. Neki ljudi su talentovani da sami sebi završe karijeru, pre nego što je ista i počela… Sve u svemu, svakom po zasluzi… Sada će mali u fmp, pa će mu se izgubiti svaki trag u svetu košarke…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter