0
Košarka

ZVANIČNO: Ana i Novak najbolji sportisti, KK Partizan najbolji klub u Srbiji

Objavljeno: 21.11.14 u 10:14

Srpski teniseri Ana Ivanović i Novak Đoković dobili su nagradu za najbolje sportiste u našoj zemlji, dok je košarkaška sekcija Partizana najuspešniji sprski klub, zaključak je tradicionalne SPORTO konferencije u Portorožu.

SPORTO Brands“ svake godine dodeljuje nagrde za najbolje sportistkinje, sportiste i klubove u Sloveniji, Srbiji i Hrvatskoj.

Čast da dobiju laskavo priznanje za najboljeg sportistu, sportiskinju i klub ove sezone pripala je Novaku Đokoviću, Ani Ivanović i klubu KK Partizan.

Zanimljivo, „SPORTO Brands“ je i prošle godine imenovao Ivanovićevu, Đokovića i KK Partizan za dobitnike identičnih nagrada.

Za najbolje u Sloveniji proglašeni su Tina Maze, Petar Prevc i NK Maribor, a u Hrvatskoj Sandra Perković, Marin Čilić i Hokejaški klub Medveščak.

Svetski priznati stručnjaci za sponzorstva u sportu, uspešni primeri aktivacije sponzorstava u sportu, interaktivni okrugli stolovi kao i brojne nagrade samo su jedan deo mozaika vrhunskog programa SPORTO konferencije, najveće takvog tipa u regionu, koji su prezentovani već tradicionalno u novembru mesecu.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter