3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IGRAČ ZVEZDE TVRDI: Lalatović mi je kazao da neko ‘odozgo’ ne želi da igram

Objavljeno: 20.11.14 u 10:43

Fudbaler Crvene zvezde Predrag Đorđević, nakon prvih tri meseca sezone još nije dobio šansu da na zvaničnim mečevima pokaže svoj talenat.

Nakon što se našao na marginama u klubu, Đorđević će zatražio razgovor sa trenerom Nenadom Lalatovićem koji mu je objasnio razloge zbog kojih se do sada nikada ne nalazi čak ni na klupi za rezerve:

– Tražio sam razgovor sa trenerom. Rekao mi je da zaslužujem da budem u kombinaciji za tim, ali da neko „odozgo” u klubu ne da da ja igram, nego da su na terenu drugi fudbaleri. Bio sam šokiran i razočaran kad sam to čuo – kaže fudbaler Zvezde.

On je dodao da, otkako je došao u klub, nije napravio nikakav incident, ali i da na treninzima dobije pohvale od trenera:

– Nisam napravio nijedan incident, vredno radim, dobijam i pohvale trenera. Kad se pravi spisak za utakmice, nigde me nema – razočaran je Đorđević, prenosi Žurnal.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
3 Komentara
  1. Svugde je to tako kod nas pa cak i u reprezentaciji! Igra lazovic a skuletic kao najbolji strelac ni na rezernom spisku ! Sio mu ga djura…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo da se proveri do kraja!Ako laze Djordjevic da odma leti iz kluba.Ako Lalatovic laze da on leti ako mu neko drugi sastavlja tim da vidimo ko je to pa da od njega trazimo rezultate i da on snosi odgovornost za eventualne neuspehe.pOzz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter