0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

RADONJIĆ: Na korak smo od ostvarenja sna, ali nema opuštanja

Objavljeno: 14.11.14 u 15:26

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić zadovoljan je posle velike pobede nad Laboral Kućom, ali je poručio da njegov tim ne sme da se opusti.

– Velika pobeda za nas. Posebno nas raduje činjenica da smo odigrali izvanredno protiv kluba koji je godinama u samom vrhu evropske košarke i da smo upisali prvi trijumf na gostovanju. Ostvarili smo prvu pobedu na strani ove sezone u Evroligi, ali zadovoljstvo mora kratko da traje jer nas već u nedelju čeka duel protiv Krke koja ove sezone igra izvanredno. Svih 40 minuta držali smo visok nivo koncetracije. Igrali smo odgovorno u oba pravca, sa posebnim akcentom na veoma čvrstoj odbrani i jako dobro i pametno u napadu – rekao je Radonjić odmah po sletanju na beogradski aerodrom, a prenosi sajt kluba.

 

Po završetku prvog dela prva faze elitnog takmičenja Zvezda je usamljena na drugoj poziciji D grupe iza neprikosnovenog Olimpijakosa.

 

– Pre početka sezone smo konstatovali da ako verujemo u čuda da ona mogu i da se ostvare. Ovom pobedom smo za korak bliži ostvarenju našeg sna. Ali, svi moramo da budemo svesni da još ništa nije gotovo, da je pred nama još pet utakmica protiv mnogo ozbiljnih i teških rivala. Moramo da ostanemo skromni i zato ni po koju cenu ne sme da dođe do bilo kakvog opuštanja ili euforije – rekao je Radonjić koji se za kraj osvrnuo na povredu Stefana Jovića.

 

– Još nemamo precizne informacije o stanju njegove povrede. Odmah sa aerodroma Stefan će otići na detaljne lekarske preglede i tek nakon toga ćemo moći da znamo stepen ozbiljnosti povrede i koliko će morati da odsustvuje sa terena – zaključio je Radonjić.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter