0
ATP

ATP FINALE LONDON: Đoković isprašio i Vavrinku

Objavljeno: 12.11.14 u 22:24

Marin Čilić je u meču 1. kola završnog Masterasa u Londonu Novaku Đokoviću uzeo samo dva gema, a Stanislas Vavrinka je bio uspešniji od Hrvata pošto je duelu druge runde osvojio čak tri – 6:3, 6:0.

Kada je Švajcarac na startu meča napravio brejk,a potom ga potvrdio osvojenim gemom na svoj servis izgledalo je da ćemo gledati dug i zanimljiv meč, ali da tako ne bude potrudio se najbolji teniser sveta.

Vezao je Novak čak pet uzastopnih gemova dozvolivši rivalu da napravi samo malu korekciju rezultatai već posle 40 minuta igre bilo je 1:0 u setovima za Srbina.

Još kraće je trajao drugi set u kojem je Đoković potpuno dominirao o čemu svedoči „nula“ na semaforu pored imena četvrtog tenisera sveta.

Ovim trijumfom Đoković je obezbedio plasman u polufinale turnira u londonu što praktično znači da mu je u naredna dva meča dovoljna jedna pobeda kako bi sačuvao prvo mesto na ATP listi na kraju sezone.

Za drugo polufinalno mesto iz grupe A boriće se Vavrinka i Berdih s tim da Švajcarac ima nešto veću šansu pošto u 3. kolu igra protiv potpuno nemotivisanog Tomaša Berdiha.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter