0
AdmiralBet ABA Liga

OD GROBARA: Mural posvećen Duletu Vujoševiću! (FOTO)

Objavljeno: 11.11.14 u 18:44

Trener Košarkaškog kluba Partizan i predsednik sportskog društva Duško Vujošević nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Neki kažu da može da vodi samo Partizan i aludiraju na izlet u CSKA, da sa reprezentacijom nije uradio ništa, da stvara igrače za tuđe nacionalne selekcije, meša se u politiku i u sve živo, non-stop priča o Zvezdi… Drugi ga obožavaju, veličaju, razumeju njegove trenerske metode i slepo mu veruju šta god da kaže, a igrači koji dolaze u Partizan kao jedan od glavnih razloga, pored najboljih navijača na svetu, naglašavaju da jedva čekaju rad sa Vujoševićem…

Partizan je pod njegovim vođstvom harao Evropom, pravio neverovatne, senzacionalne rezultate, pobeđivao evropske gigante i mogao svakom da stane na crtu. Armija navijača prati KK Partizan, a Trebinjci su Vujoševiću posvetili mural. Pa neka ovo bude lepa uvertira za izlazak iz krize i najavu dobrih rezultata.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter