0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Murinjo i Čelsi ponovo pokorili Enfild (VIDEO)

Objavljeno: 08.11.14 u 15:41

Fudbaleri Čelsija pobedili su na Enfildu ekipu Liverpula rezultatom 2:1 (1:1) u prvom meču 11. kola Premijer lige.

Obe ekipe krenule su ofanzivno od prvog minuta, a domaći su do vođstva došli već u devetom kada je Čan šutirao sa nešto više od dvadeset metara, lopta je na putu do gola zakačila Kejhila i prevarila Kurtou.

Prednost Liverpula trajala je svega pet minuta pošto je već u 14. nakon kornera Matić šutirao, a Kejhil sačekao odbijenu i savladalo Minjolea koji je uhvatio šut, ali je ušao u mrežu sa loptom u rukama.


Do odlaska na odmor, Čelsi je imao inicijativu, stvorio nekoliko prilika, ali promene rezultata nije bilo.

‘Plavci’ su u istom ritmu nastavili i u drugom poluvremenu što im se isplatilo u 67. minutu. Povratnik posle odrađene suspenzije Sezar Aspilikueta sjajno je prošao po levom boku i pronašao Koštu na drugoj stativi koji je snažno šutirao u prvi ugao za 2:1.

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers morao je da krene na sve ili ništa, u igru je uveo Alena i Lamberta umesto Čana i Balotelija. Domaći su najbliži izjednačenju bili u 87. minutu kada je Džerard šutirao, a Kejhil rukom zaustavio loptu u svom šesnaestercu, ali sudija nije pokazao na belu tačku.

Čelsi je ostao lider na tabeli sa 29 bodova, dok je Liverpul na sredini tabele sa samo 14 bodova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter