0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Olako smo gubili prednost

Objavljeno: 02.11.14 u 23:07

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević uprkos novom porazu u regionalnom takmičenju, posle duela sa Igokeom u Laktašima, nije bio previše nezadovoljan ističući kvalitete domaće ekipe uz podsećanje da njegova ekipa igra dva puta nedeljno što im veoma teško pada jer još uvek nisu kompletni.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Čestitam Igokei na pobedi. Olako smo u momentima kada smo na početku utakmice i početkom treće četvrtine lako gubili prednost i puštali domaćinu serije. Igokea dobro igra, posebno utakmicu sa Cedevitom u Zagrebu, kada su bili na jednoj lopti do kraja, bio dovoljan signal upozorenja. Bili su rasterećeniji, prepoznavali su bolje momente kada se lomi utakmica, imali su bolju preciznost iz otvorenih pozicija i ja im čestitam iskreno. Ekipe koje igraju domaće takmičenje su u prednosti u odnosu na one koje, kao mi, igraju na dva fronta. Međutim, to ne može da bude opravdanje, pogotovo nama, rekao je Duško Vujošević po završetku utakmice u Laktašima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter