0
Domaći fudbal

JSL: Partizan čeka Vojvodinu, Zvezda sa Radom

Objavljeno: 02.11.14 u 08:29

Preostale utakmice 12. kola Jelen Superlige Srbije, među kojima je i derbi meč kola između Partizana i Vojvodine, biće odigrane danas.

jsl

Najpre će na Vračaru, na stadionu FK Obilić, od 13:00 sati Rad dočekati Crvenu zvezdu. Šef stručnog štaba crveno-belih Nenad Lalatović istakao je da njegovim momcima neće biti lako posle eliminacije crveno-belih od „Građevinara“ u Kupu Srbije:

– Neće biti lako, pokušaćemo da odigramo još bolje nego u Kupu i da osvojimo tri boda. Samo pobedom ostajemo u trci za tri boda. Oni su dobili prvo poluvreme, ali za nas je ovo, drugo, ipak najvažnije – kazao je Lalatović.

Od 19:00 sati na programu je i derbi kola JSL u kojem će Partizan, na svom stadionu u Humskoj ulici, dočekati ekipu Vojvodine koja igra fantastično u prvom delu sezone. Trener crno-belih, Marko Nikolić, nije želeo da na svoje momke stavi breme favorita u ovom duelu:

– Partizan nije favorit, jer u derbiju nema favorita. Čeka nas težak posao, jer ni tradicija minulih sezona nije na strani Partizana. Moramo da prevaziđemo trenutne mogućnosti da bismo stigli do pobede. Eventualna pobeda ili poraz, ne bi odlučili apsolutno ni o čemu. Neozbiljno je donositi zaključke posle 11 utakmica i ja to neću dozvoliti – smatra Nikolić.

Jelen Superliga, 12. kolo:
Borac – Napredak 0:1
Čukarički – Mladost Lučani 1:0
Novi Pazar – Radnički Niš 3:1

Nedelja:
13.00 Rad – Crvena zvezda
13.30 Donji Srem – Jagodina
13.30 Radnički 1923 Kragujevac – OFK Beograd
13.30 Voždovac – Spartak
19.00 Partizan – Vojvodina

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter