2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ: Nadam se da će OFK Beograd igrati fudbal!

Objavljeno: 28.10.14 u 14:50

Pred fudbalerima Partizana u sredu od 16.30 je meč odloženog sedmog kola Jelen Superlige Srbije protiv OFK Beograda, a trener crno-belih Marko Nikolić očekuje pravu fudbalsku poslasticu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– U sred teškog rasporeda nam dolazi odložena utakmica sa OFK Beogradom, koja ima psihološku važnost. Protivnik je jedna dobra ekipa koju krasi spoj iskustva i mladosti. Tim „romantičara“ je poletan i voli da igra fudbal, ali videćemo da li će se sutra otvoriti ili igrati zatvoreno – počeo je priču na konferenciji za novinare Marko Nikolić.

Strateg crno-belih je upitan da li veruje u to da će se OFK Beograd braniti u Humskoj.

– Ne znam za koju će se taktiku odlučiti stručni štab „romantičara“, to morate da pitate njih – odgovorio je uz osmeh Nikolić.

Partizan pred meč sa OFK Beogradom neće potezati za šok terapijama, ali će biti izmena u prvih 11.

– Nemamo vremena za šok terapije. Utakmice se menjaju kao na traci. Kao što sam to već rekao, nemamo vremena ni za slavlje ni za tugovanje. Izmena u timu će sigurno biti, ne zbog loše partije u Jagodini, već pojedini igrači imaju veliku minutažu i na izdisaju su snage – jasan je bio Nikolić.

Šef stručnog štaba crno-belih se osvrnuo i na učinak mladog Miladina Stevanovića.

– On je budućnost Partizana. Dobio je šansu da igra u veoma teškim utakmicama. Tokom priprema je radio odlično i imampotpuno poverenje u njega. Nažalost, Stevanović nije tip igrača Vulićevića, dobar je u defanzivi, ali ne i u ofanzivnim akcijama – objasnio je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0
2 Komentara
  1. E moj Nikolicu.Oni ce ginuti kao i jagodina kako bi dobili pohvalu od drzavnog vrha.Ne ocekuj nista dobro,samo farsa lakrdija provociranje i odugovlacenje po terenu kao i sudijski lopovluk na stetu partizana.

    0
    0
    Odgovori
    • A sta jel mozda treba da vas puste i da ne izginu na terenu, Ne kontam razmisljanje vas blizanaca. Mislim ti sada razmisljas po principu zvezdi ce se pomeriti a nama nece nja nja nije fer, i onda se pitate zasto nam je fudbal propao… Isto tako ce protiv zvezde da izgine neko vas tipa spartak i tako u krug i sve dublje u pomije…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter