0
AdmiralBet ABA Liga

DULETOVE METODE OTREŽNJENJA POSLE DEBAKLA: Crno-beli trenirali u cik zore!

Objavljeno: 20.10.14 u 17:20

Budući da su košrakaši Partizna poraženi sa 29 poena razlike, bilo je za očekivati da će ih Duško Vujošević kazniti. Strateg crno-belih bio je izuzetno ljut na izabranike posle katastrofalnog poraza u Ljubljani. Odmah posle meča u ‘Stožicama’ da crno-beli nisu imali ni dovoljno veštine, ni dovoljno karaktera…

Duško Vujošević

Bila je to više nego jasna najava da će Vujošević morati da ponovo pribegne starim metodama. Blamaža u Ljubljani od objektivno jače Olimpije Gagić i drugovi kažnjeni su treningom u cik zore – u sedam ujutru.

Trener Duško Vujošević je i prethodnih sezonama pribegavao ovoj metodi  u kriznim situacijama, i uvek je to davalo rezultate.

Crno-beli u sredu igraju meč drugog kola Evrokupa protiv turskog Banvita na kojem će biti jači za Milana Mačvana. Potraga za inostranim plejmejkerom je i dalje u toku, a prema saznanjima MocartSporta Bo Mekejleb nije opcija, mada se njegovim imenom spekuliše po brojnim internet forumima…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter