0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENERI SLOŽNI: Partizan zasluženo pobedio

Objavljeno: 18.10.14 u 21:53

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić nakon pobede od 1:0 u „večitom derbiju“ rekao je da su crno-beli zasluženo slavili, dok je njegov kolega iz Crvene zvezde Nenad Lalatović konstatovao da je mladi tim platio cenu neiskustvu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Odlučujući pogodak postigao je Nikola Drinčić iz slobodnog udarca u 77. minutu.

– U prvom poluvremenu bili smo konfuzni, dok smo u drugom bili bolja ekipa, promašili smo tri-četiri zicera pre gola i bili mnogo opasniji od Zvezde. Ovo je važna i zaslužena pobeda za nas, ne znam koji nam je ovo trijumf u nizu, počelo je od prošlog derbija, ali idemo dalje, u četvrtak nas ceka meč protiv Beškitaša, rekao je Nikolić na konferenciji za medije, prenosi agencija Beta.

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da nema šta da zameri svojim igračima, jer crveno-beli večeras nisu imali sreće sa realizacijom.

– Imamo mlad tim, Jović je debitovao u derbijima sa 16 godina, imao je dve stopostotne šanse i morali smo da vodimo sa dva gola razlik na poluvremenu. Bili smo bolji u tom periodu, Partizan je posle preuzeo inicjativu i bio bolji za taj jedan pogodak. Nemam šta da zamerim momcima, okrećemo se sledećim utakmicama, rekao je Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter