1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ: Nismo favoriti, Zvezda taktički prebacuje pritisak na nas

Objavljeno: 17.10.14 u 13:56

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da su šanse u derbiju uvek podjednake i da 147. prvenstveni duel sa Crvenom zvezdom neće odlučiti pitanje šampiona. 

FOTO: STARSSPORT
FOTO: STARSSPORT

– Derbi je praznik srpskog fudbala. Čar ove utakmice je neizvesnost ishoda zato što apsolutno nema favorita. Derbi može da odluči jedan detalj i kombinacija dobre koncentracije i gladi za pobedom će biti presudni i upravo to želim da krasi moje igrače u subotu na terenu. Ovaj meč je specifičan po tome što ništa nije odlučuje. U derbiju nema kalkulacije i nikada ne bih prihvatio bod pre početka utakmice. Moja ekipa mora uvek da razmišlja pobednički – rekao je Nikolić koji ne prihvata ulogu favorita, kao što je rekao trener Zvezde Nenad Lalatović.

– Čuo sam da Zvezda prebacuje ulogu favorita na nas, ali to je samo njihov način da se oslobode pritiska. Imaju dosta iskusnih igrača i njihova glavna karakteristika je agresivnost na svakom delu terena.

Partizan je uoči ovog duela imao kadrovskih problema, ali Nikolić ima razloga za optimizam

– Drinčić i Kojić su u kombinaciji, a Brašanac i Ostojić su jedini igrači na koje ne mogu da računam – zaključio je Marko Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter