2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

LALATOVIĆ: Zvezda se nikada ne otpisuje! Mijailović: Ja penale više ne šutiram!

Objavljeno: 17.10.14 u 12:37

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović prepustio je ulogu favorita ekipi Partizana uoči subotnjeg derbija, ali je poručio da se njegov tim ne sme otpisati. 

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

Crveno-beli u subotu od 19 sati gostuju najvećem rivalu, a trener Lalatović podseća na značaj te utakmice.

– Očekuje nas derbi, praznik srpskog fudbala. Nadam se pobedi iako neće biti nimalo lako, jer idemo u goste ekipi Partizana koja ne zna za poraz u ovoj sezoni. Derbi je specifična utakmica koju bukvalno može da odluči samo jedan trenutak. Imamo kadrovskih problema, Petković je ozbiljno povređen i žao mi je zbog toga, želim mu da se što pre oporavi. Rakić je takođe neizvestan, večeras posle treninga ćemo doneti odluku o njegovom nastupu – rekao je Lalatović i nastavio:

– Partizan ima iskusan tim za ovu ligu, gotovo u svakoj liniji ekipi imaju po jednog A reprezentativca, Drinčića, Lazovića… Ipak, očekujem da moji igrači daju maksimum jer samo tako možemo da pobedimo. Njima prepuštamo ulogu favorita pošto igraju na svom terenu Sećam se kada sam ja bio igrač, pred jedan derbi su nas svi otpisali, ali mi smo slavili u Humskoj sa 3:0, a golove su postigli debitanti Bogavac, Vidić i Milovanović – poručio je Lalatović i za kraj dodao:

– Ispravićemo greške iz prethodnih mečeva, da ne dopustimo da primimo gol u poslednjim trenucima meča.

Kapiten Nikola Mijailović u subotu će odigrati 50. jubilarnu utakmicu u dresu Zvezde.

– Oni su favoriti, imaju dobrog trenera, uigraniji su, što ne znači da ih ne možemo savladati.

Novinare je zanimalo ko će šutirati evenutalne penale s obzirom na to da su crveno-beli u prošlom derbiju dvaput promašili sa bele tačke.

– Neću više šutirati penale – kratko je rekao Mijailović koji je bio neprecizan u pomenutom derbiju sa kreča, dok je Lalatović bio tajanstven:

– Ja znam ko će šutirati eventualni penal, vežbamo ih posle treninga, ali ne bih otkrivao ništa više od toga.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter