0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Prepuna arena i „grmljavina“ Delija ruše Galatasaraj!

Objavljeno: 16.10.14 u 09:30

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20.45 u Kombank areni dočekuju Galatasaraj na otvaranju nove sezone u Evroligi. Očekuje se da u najvećoj srpskoj hali bude preko 20 hiljada navijača.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crveno-beli su perfektno otvorili sezonu u ABA ligi, ali je pred četom Dejana Radonjića sada najteži izazov, turski gigant predvođen srpskim dvojcem Erceg i Micov – Galatasaraj. U klubu svi veruju u trijumf, a dodatni optimizam u tabor Crvene zvezde unosi podatak da će na tribinama biti više od 20 hiljada Delija.

– Došlo je dugo čekana utakmicu protiv Galatasaraja. Napravili smo dobru uvertiru sa tri pobede iz tri utakmice i u dobrom raspoloženju, s velikim samopouzdanjem počinjemo Evroligu. Atmosfera sa tribina treba pozitivno da utiče na nas, a ne da nas odnese na drugu stranu – rekao je kapiten Luka Mitrović i dodao:

– Galatasaraj je favorit jer su kvalitet i iskustvo na njihovoj strani, ali treba da se oslonimo na našu želju i energiju.

Utakmica u Kombank areni počinje u 20.45, a organizatori utakmice mole navijače da dođu nešto ranije kako bi se izbegle ogromne gužve na ulazima u beogradski hram sportova i koncerata.

Crvena zvezda – Galatasaraj 20.45

Hala: Kombank arena. Kapacitet: 20.000.

CRVENA ZVEZDA: Vilijams, Rebić, Dangubić, Mitrović, Lazić, Blažič, Kalinić, Marjanović, Tejić, Dženkins, Jović i Cirbes.
GALATASARAJ: Micov, Erceg, Džavai, Gonlum, Vujukas, Pocius, Aledemir, Aradori, Smit, Aroho, Guler i Arslan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter