0
Fudbal

ТONI KROS NEMA DILEMU: Kristijano Ronaldo je najbolji igrač na svetu

Objavljeno: 13.10.14 u 10:10

Nemački internacionalac i fudbaler Reala iz Madrida Toni Kros, izjavio je da je njegov saigrač iz kluba, Kristijano Ronaldo najbolji igrač planete u ovom trenutku.

Toni Kros

Kros je kazao da mu je Portugalac pomogao da se adaptira na novu sredinu po prelasku u Španiju iz tabora Bajerna iz

– Znam kako je igrati u ekipi koja ima vrhunske pojedince. Svi se poštujemo, a timski duh je na zavidnom nivou. U ovom trenutku ne postoji bolji fudbaler od Kristijana. On mi je prvi poželeo dobrodošlicu i pružio pomoć u adaptaciji. Ovde je isto kao u Bajernu, svi očekuje titule i to odmah. Uživam u Madridu, ljudi u klubu mi veruju – rekao je Kros.

Nemački reprezentativac dodao je i da sa svojim šefom struke priča na engleskom jeziku.

– Nije lako kada ne razumete većinu saigrača ili pola od onoga što priča trener. Zasad samo delimično mogu da pratim, ali kada se radi o mojim zadacima na terenu, sa trenerom razgovaram na engleskom. Srećan sam što imam šansu da radim nešto novo, Real je veliki izazov. Real, Bajern, Barselona i Čelsi su trenutno najveći klubovi na svetu, tako da sam samo jednog velikana zamenio drugim – podvukao je Kros.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter