4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PSIHOLOŠKE IGRICE: Stojković otkrio kako je zbunio Pizelija pre penala!

Objavljeno: 12.10.14 u 12:22

Golman selekcije Srbije Vladimir Stojković heroj je u remiju sa Jermenijom pošto je u finišu utakmice odbranio penal i sprečio domaće da dupliraju prednost.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

On je za Sportski žurnal objasnio kako je zbunio u tom 83. minutu napadača protivničke reprezentacije Pizelija prilikom izvođenja najstrože kazne.

– Rekao sam Pizeliju da ne šutira po sredini gola. Valjda ga je to zbunilo, a na taj način sam eliminisao jednu od mogućnosti. Znao sam da neće šutirati po sredini – otkrio je Stojković i dodao:

– Kada igram za Srbiju uvek sam spreman da pružim maksimum. Nije bitno ko je odskočio, već činjenica da smo uzeli barem bod. Niko se neće naigrati u Jermeniji, igrali smo protiv odlično organizovanog tima – istakao je Stojković.

Naši fudbaleri u utorak od 20:45 dočekuju selekciju Albanije koja je u subotu remizirala sa Danskom – 1:1.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
4 Komentara
    • Ne razumem sto je Mustafa ako je zeleo da predje neka zeli ne moze njega niko naterati da ostane ili da ode u drugi tim,on ide gde on hoce i mozete ga vi mrzeti al on je Srbiju izvukao iz govana mnogo puta.

      0
      0
      Odgovori
  1. Koliko god ga Zvezdini navijaci mrzeli i zvizdali mu na svakoj utakmici(sto samo pokazuje koliko im je zaista stalo do Srbije),on je ubedljivo nas najbolji golman i mnooogo puta nas je spasao svojim intervencijama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter