1
Košarka

FOTO: STARSPORT

PAVLOVIĆ PONOVO U PARTIZANU – Samo pusti snovi ili …?

Objavljeno: 02.10.14 u 14:39

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ne krije da bi voleo da u svom timu i naredne sezone ima Sašu Pavlovića, ali priznaje da je zbog finansijkog stanja u klubu ta mogućnost daleko od realizacije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Zbog teške finansijske situacije i zabrane BAT-a Partizan nije u mogućnosti da registruje pojačanja, stoga Vujošević nije želeo da govori o mogućnosti da još neko pojača ekipu u narednom periodu. 

– Jednostavno, ne možete da dovedete igrača kojeg niste u mogućnosti da platite. Ukoliko ostane Telekom, tim novcem ćemo morati da isplatimo igrače koji su već u timu, kao i putovanja. Sa Pavlovićem jesmo u kontaktu, on je imao dobru ponudu iz Kine, čini mi se milion evra za kratak preiod. Daleko od toga da smo blizu realizacije obnavljanja saradnje sa njim, ali ako on bude raspoložen, i mi ćemo biti raspoloženi da obnovimo saradnju na ovaj naš način – u svom stilu je objasnio Vujošević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
1 Komentara
  1. Daj Dule ne drži nas u neizvesnosti čovek je već u Partizanu i zagarantovan mu je broj 8 samo što vi još krijete od cigana…u našoj kuhinji se kuvaju 4 titule samo sada da nas posluži zdravlje…svi mi znamo da će željko obradović poslati novac unapred za nekog novog igrača…njemu potrebnog iz Partizana..i mi nismo filijala ni panatenaikosa ni bilo kog mi smo filijala željka obradovića koji nam daje pare da živimo..gde god radio

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter