0
Evropske lige

ŠOKANTNO: Slavni defanzivac ‘čeličen’ mučenjem u podrumu

Objavljeno: 28.09.14 u 11:49

Gotovo neverovatna vest stiže sa Apenina. Centralni defanzivac Juventusa i reprezentacije Italije, Leonardo Bonući, „učen“ je fudbalu tako što ga je jedan od klupskih „motivatora“ vodio u podrum i doslovno mučio.

Juventus' Bonucci reacts after scoring against Palermo during his Italian Serie A soccer match at the Renzo Barbero stadium in Palermo

Naime, 27-godišnji fudbaler u prethodnih nekoliko godina imao je iskustvo, ili bolje rečeno traumu, sarađivajući sa „motivatorom“ Albertom Ferarinijem koji je, tokom svoje „motivacione“ karijere „pomogao“ i Đilardinu.

Naime, Ferarini koristi svirepe metode „motivacije“, kao što su odvođenje u podrum i maltretiranje u mračnom prostoru.

– Tokom godina, vodio bih Bonučija u svoj podrum. Bio bi pod zemljom, u mraku. Tada bih ga oštrim tonom vređao na sve moguće načine. Kada bi pokušao samo da me pogleda, dobio bi udarac pravo u stomak. Koji je bio cilj takve intervencije? Da bi on znao da rasuđuje, da bi stalno bio fokusiran i da bi ignorisao sve što se dešava oko njega. Tako sam počeo da od njega pravim vojnika – rekao je Ferarini.

Da li zbog ovih bizarnih metoda „učenja životne škole“, ili iz nekih drugih razloga, tek Bonući je danas jedan od najcenjenih štopera na „čizmi„.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter