0
AdmiralBet ABA Liga

ZADOVOLJAN: Duško Vujošević: Kad se sve uzme u obzir, dobro je

Objavljeno: 28.09.14 u 10:17

Šef stručnog štaba Partizana, Duško Vujošević, poručio je da je zadovoljan onim što je nekompletna, rekonstruisana ekipa crno-belih pružila tokom pripremnog perioda.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Šampion Srbije još nije u sitaicji da registruje pojačanja zbog blokade arbitraže Svetske košarkaške federacije (BAT), a i košarkaši koji su stigli u redove Parnog valjka nisu potpuno fit.

Crno-beli za nedelju dana kreću u nove pohode u ABA ligi, a prvi rival šampionima Srbije jeste mađarski Solnok sa kojim se Partizan sastaje u gostima, naredne subote od 18:00 sati.

– Kada se imaju u vidu klupski problemi, koji nisu ni mali, ni naivni, ne mogu da ne budem zadovoljan onim što su igrači pokazali tokom pripremnog perioda uprkos ukupnom negativnom saldu, u rezultatskom smislu, pa uključujući i poslednji test sa italijanskim predstavnikom. Sastav nije kompletiran, a oni koji su tu, ne računajući još pojačanja, nisu fit. Uzimajući sve u obzir, ma odlični smo – rekao je Vujošević.

Zbog dislokacije srednjeg prsta desne ruke, Vujošević neće moći da računa još na Andriju Milutinovića u narednih deset dana. Nikola Milutinov nije igrao na meču sa Armanijem zbog grča leđnog mišića, ali bi uskoro trebalo da se vrati treninzima.

Crno-beli će novu sezonu sigurno početi bez kapitena Dragana Milosavljevića, koji je početkom godine operisao prednje ukrštene ligamente, a trebalo bi da se vrati u tim krajem oktobra.

Vujošević je takođe demantovao vest da je američki bek Entoni Guds na probi u Humskoj. Sa Partizanom i dalje trenira Luka Bogdanović, a da na pitanje da li će dobiti ugovor, trener crno-belih je poručio da „još nije odlučeno“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter